اینفوگرافیک

بهترین خوشبو کننده های دهان بر اساس نظر بیماران

بهترین خوشبو کننده های دهان بر اساس نظر بیماران

شستشوی دهان بالاترین رتبه را در بین بهترین راه برای خوشبوکننده دهان دارد.

بررسی  Dentavox نشان می‌دهد که از نظر 50 درصد از مردم، دهانشویه ، یهترین راه برای خوشبو کردن دهان است.  از نظراکثر پاسخ‌دهنده‌ها، دهانشویه، بیشترین تأثیر را دارد و این می‌تواند دلیل محبوبیت آن باشد. اسپری دهان و محلول‌های دیگر مانند گیاهان دارویی و نعنا هم در بین سه مورد برتر هستند، اما طرفداران آنها بسیار کمتر است.

قابل ملاحظه است که 70 درصد از مردم باور دارند خوشبوکننده‌هابوی بد دهان را از بین می برندو این یکی از موضوعات مربوط به استفاده از آنها است. به علاوه پاسخ‌دهنده‌ها به تأثیر کوتاه مدت این محصولات به عنوان یک نقطه ضعف اشاره می‌کنند.

در زیر به نکات بیشتری از این بررسی توجه کنید:

  • معرفی سه خوشبوکننده خوب
  • بهترین خوشبوکننده‌های دهان براساس نوع
  • مشکلات هر کدام از محصولات
بهترین خوشبو کننده های دهان بر اساس نظر بیماران

مشکلات اصلی استفاده از خوشبوکننده‌ها

  1. 17 درصد بیماری دندان را مخفی میکند.
  2.  17 درصد تأثیر بلند کوتاه مدت
  3. 11 درصد بروز آلرژی/حساسیت

براساس نتایج یک بررسی به نام «خوشبوکننده‌های دهان» که توسط 225 پاسخ‌دهنده تکمیل شد، به نتایج زیر رسیدیم.

3 خوشبوکننده مناسب

براساس نظر نیمی از پاسخ‌دهنده‌ها دهانشویه بهترین محصول برای خوشبوکردن دهان است که کارآمدترین روش محسوب میشود. ظاهرا نظرات پاسخ‌دهنده‌ها با نتایج آزمایش بالینی همخوانی دارد که نشان می‌دهد شستشوی دهان یک روش مناسب برای پیشگیری از بوی بد دهان تا 4 ساعت است.

بخش کمتری از پاسخ‌دهنده‌ها (16 درصد)، فکر می‌کنند که اسپری دهان بهترین راه برای از بین بردن بوی بد دهان است. همچنان، این دومین گزینه محبوب است. محصولات دیگر مانند گیاهان دارویی و نعنا، طرفداران کمتری دارند.

عجیب است بدانید که آدامس در بین سه خوشبوکننده دهان نیست، با این وجود زیاد استفاده می‌شود. این شاید بدین خاطر باشد که جویدن آدامس در برخی موقعیت‌ها مانند محل کار نامناسب است.

بهترین خوشبوکننده‌های دهان براساس نوع

یک سوم شرکت کنندگان باور دارند که مرکبات، مؤثرترین خوشبوکننده دهان است  و نظر آنها را نباید دست کم گرفت. براساس این تحقیق، اسید سیتریک در مرکبات (برای مثال لیمو)، به خودی خود یا در ترکیب با مواد دیگر می‌تواند با افزایش تولید آب دهان، با بوی بد دهان مقابله کند.

در رابطه با روغن های طبیعی، 42 درصد از پاسخ‌دهنده‌ها قرص نعنا را بهترین محلول از بین برنده بوی بد دهان می‌دانند.

46 درصد از پاسخ‌دهنده‌ها در انتخاب بهترین خوشبوکننده اشاره کردند که این خوشبوکننده باید به طور کامل از مواد طبیعی تشکیل شده باشد. انتخاب آنها می‌تواند نتیجه آگاهی نسبت به مواد اولیه ناسالم مصنوعی در آدامس‌های مشهور باشد.

مشکلات مربوط به محصولات خوشبوکننده

به طور کلی، اکثر پاسخ‌دهنده‌ها یعنی 71 درصد باور دارند که خوشبوکننده‌های دهان یک پوشش دهنده هستند و نه درمان کننده. بدین ترتیب، کارشناسان هشدار می‌دهند که مشکلات باید توسط یک دندان‌پزشک درمان شوند. بیماری‌های لثه و کرم‌خوردگی دندان هم می‌توانند باعث بوی بد دهان شوند.

تأثیر موقت رفع بوی بد دهان و خطرات ایجاد حساسیت یا آلرژی از جمله مشکلات دیگری هستند که توسط شرکت‌کننده‌ها در نظرسنجی مطرح شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید